Conceptsalons.

In mei 2018 is Thirtyeight een unieke samenwerking gestart met getalenteerde jonge ondernemers. Hun verschillende salons zijn qua uiterlijk en naam allemaal anders, maar de filosofie van de ondernemers is hetzelfde: ze hebben allemaal een voorliefde voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen en geloven dat een betere wereld bij jezelf begint.

Color Lab Hilversum

Danielle en Kim zijn twee bijzondere ondernemers die zijn gespecialiseerd in haarkleuring op de meest milde en natuurlijke manier. Color Lab in hartje Hilversum kenmerkt zich door de combinatie van industrieel en duurzaam. Ze slaan een brug tussen fashion en verantwoord en laten zien dat groen denken helemaal niet duf en saai hoeft te zijn.

Merken:

O&M
Olaplex
Magic Lightener
Pulp Riot

Heb jij interesse in een concept store?

Lily Rotterdam

Sarah Schaap is eigenaar van salon Lily op de Zwaanshals in het hippe Rotterdam-Noord. Lily kenmerkt zich door een urban uitstraling met een goede combinatie van groen. Het is een plek waar fashion en duurzaamheid samenkomen en waar bewuste keuzes worden gemaakt met respect voor mens en natuur.

Merken:

O&M
Urban Alchemy
Pulp Riot
Olaplex 

Heb jij interesse in een concept store?

Crafted Delft

Zahnina van der Zwan is al jarenlang Original Mineral educator en is dan ook een van de meest onderlegde brandspecialisten van Nederland. Zij heeft met Crafted haar plek gevonden op een druk kruispunt midden in Delft. Crafted is een urban fashionable salon die je zomaar kunt tegenkomen op Pinterest.

Merken

O&M
Urban Alchemy
Pulp Riot
Olaplex 

Heb jij interesse in een concept store?

We staan klaar om je te helpen.