Begin juli zijn ze dan na lang wachten eindelijk uitgeleverd aan diverse Olaplex salons in het land. No 4 Bond Maintenance shampoo en de daarbij horende partner No 5 Bond Maintenance conditioner. Zweden is het eerste land ter wereld waar deze producten eind Mei 2018 geintroduceerd zijn op de voet gevolgd door Duitsland (half juni 2018). De geluiden die we horen uit die landen zijn veelbelovend, de reacties van consumenten en kappers zijn lovend, dit is opnieuw de holy grail, maar dan nu in de wereld van shampoo en conditioner. Maar ik hoor je denken, yeah right maar wat is er dan zo speciaal aan?

Dat hebben we gevraagd aan Sam Sawyers, vanaf dag 1 de Olaplex Ambassadeur in Nederland. Sam krijgt geen genoeg van deze producten en behandelt vanaf nu iedere klant met deze producten.

The secret is out : The secret is out
The secret is out : The secret is out
The secret is out : The secret is out

Sam begint bij de No.4 en legt ons het volgende uit;
Maak het haar goed vochtig en verdeel een kleine hoeveelheid shampoo tussen de handen en masseer het in het haar. Sam is enthousiast over de dikte van de shampoo en het enorm schuimende effect, ze legt uit dat dit meestal niet het geval is bij sulfaat vrije shampoos. Naast het feit dat de producten geen sulfaten bevatten, zijn ze beide kleurveilig, vrij van parabenen, 100% veganistisch en gluten –en noot vrij. Sam gebruikt de beide producten en werkt vanaf de hoofdhuid naar de lengtes en punten.

The secret is out : The secret is out
The secret is out : The secret is out
The secret is out : The secret is out

Het unieke van deze producten zit m echt in de werking en het resultaat. Sam legt uit dat er heel veel verschillende shampoos en conditioners zijn die of het haar hydrateren, of het haar versterken (proteines) of schade herstellen. Maar nooit alles in 1.

Olaplex is erin geslaagd om verzorgings producten te maken die het haar herstellen (door het unieke olaplex ingredient), hydrateren en versterken (proteines).

De mening van Sam is dan ook dat Olaplex er opnieuw in is geslaagd om revolutionaire producten te ontwikkelen die er simpelweg nog niet zijn. En alle haartypes kunnen deze producten gebruiken. Sam heeft het op krullend haar gebruikt en merkt dat de krul mooi geaccentueerd is, glans heeft en pluisvrij is. Op beschadigd haar merkt ze dat het haar sterker wordt en veel glanzender is. Dik haar is veel makkelijker handelbaar en fijn futloos haar wordt enorm sterk en volumineus. Deze producten zijn dus voor iedereen ge-wel-dig!